La principal novetat d’aquesta edició dels FSP és el passaport dels festivals, una iniciativa que vol animar els visitants a assistir a més d’un esdeveniment ja que tots ofereixen activitats i propostes que es complementen. 

Les persones que demostrin que han participat en més d’un festival entraran en el sorteig de tres premis molt atractius: un GPS valorat en 300€ (TwoNav Cross), una motxilla tècnica valorada en 95€ (Alpina Race de 35 litres) i uns bastons telescòpics valorats en 90€ (TSL Trekking Tour Alu 3). 

Els tres premis del passaport dels #FSP2022.

Aquest sorteig es farà durant la primera quinzena de novembre (amb l’eina AppSorteos), un cop finalitzi el darrer festival d’enguany. Hi haurà tres persones guanyadores, una per a cadascun dels premis.

Per participar en aquest sorteig caldrà demostrar que s’ha assistit a més d’un festival. I per fer-ho, caldrà utilitzar el tríptic informatiu dels #FSP2022, que disposa d’una solapa que actua com si fos un passaport (vegeu la foto de més avall). En aquesta solapa caldrà enganxar-hi els adhesius dels festivals als quals s’hagi participat. Per tant, després de participar en un festival, és molt important guardar-se el tríptic i no perdre’l (per així poder utilitzar-lo en altres festivals) . 

El tríptic i els adhesius (que seran diferents per a cada festival) els lliuraran als participants els/les guies de les activitats o bé els propis organitzadors a través dels kits de benvinguda. 

El tríptic informatiu dels #FSP2022, amb la solapa que actua de passaport.

Quan una persona consideri que ja no participarà en més festivals, haurà de fotografiar la pàgina del passaport amb els adhesius enganxats (i amb les seves dades personals escrites a mà, inclòs el seu correu electrònic) i haurà d’enviar aquesta fotografia al c/e info@festivalssenderismepirineus.cat. Es poden enviar fotografies durant tot el període que durin els festivals d’enguany, essent la data límit el 31 d’octubre de 2022.  

Per poder participar en el sorteig, una mateixa persona ha d’haver assistit a un mínim de dos festivals. Ara bé, si participa en més festivals (tres, quatre, etc.) tindrà més oportunitats de guanyar algun dels premis.

Un cop efectuat el sorteig, els guanyadors rebran un correu electrònic de part de info@festivalssenderismepirineus.cat comunicant-los quin dels premis han obtingut. A partir d’aquí caldrà donar una adreça postal, a la qual s’enviarà el premi corresponent.

Les bases completes d’aquest sorteig es poden consultar en aquest document.

Des dels #FSP2022 us animem a participar en diversos festivals, emplenar el vostre passaport i optar a guanyar algun dels premis, tots ells directament relacionats amb el senderisme.