Els Festivals de Senderisme dels Pirineus (FSP) repeteixen enguany la iniciativa del passaport dels festivals, que busca animar els visitants a assistir a més d’un d’aquests esdeveniments. Com si fossin països, els diversos festivals dels FSP segellen amb un adhesiu propi un passaport que és proporcionat pels mateixos organitzadors. 

Les persones que acreditin que han participat en més d’un festival entraran en el sorteig de tres premis relacionats amb el senderisme: uns prismàtics valorats en 330 € (VANGUARD VEO HD 1042), una motxilla de muntanya valorada en 85 € (Alpina Civetta de 30 litres) i uns bastons de trekking valorats en 40 € (TSL Hiking Alu 3). 


El sorteig dels premis es durà a terme durant la primera quinzena de novembre (amb l’eina AppSorteos), un cop finalitzi el darrer festival d’enguany. Hi haurà tres persones guanyadores, una per a cadascun dels premis.

Per participar en el sorteig caldrà demostrar que s’ha assistit a més d’un festival. I per fer-ho, caldrà utilitzar el tríptic informatiu dels #FSP2023, que disposa d’una solapa que actua com si fos un passaport (vegeu la foto de més avall). En aquesta solapa caldrà enganxar-hi els adhesius dels festivals als quals s’hagi participat. Per tant, després de participar en un festival, és molt important guardar-se el tríptic i no perdre’l (per així poder utilitzar-lo en altres festivals). 

El tríptic i els adhesius (que són diferents per a cada festival) són lliurats pels guies de les activitats o bé per les mateixes entitats organitzadores a través dels kits de benvinguda. 

El tríptic informatiu dels #FSP2023, amb la solapa que actua de passaport.

Quan una persona consideri que ja no participarà en més festivals, haurà de fotografiar la pàgina del passaport amb els adhesius enganxats (i amb les seves dades personals escrites a mà, inclosa la seva adreça de correu electrònic) i haurà d’enviar aquesta fotografia a info@festivalssenderismepirineus.cat. Es poden enviar fotografies durant tot el període que durin els festivals d’enguany, essent la data límit el 31 d’octubre de 2023.  

Per poder participar en el sorteig, una mateixa persona ha d’haver assistit a un mínim de dos festivals. Ara bé, si participa en més festivals (tres, quatre, etc.) tindrà més oportunitats de guanyar algun dels premis.

Un cop efectuat el sorteig, els guanyadors rebran un correu electrònic de info@festivalssenderismepirineus.cat comunicant-los quin dels obsequis han obtingut. A partir d’aquí caldrà donar una adreça postal, a la qual s’enviarà el premi  corresponent.

Les bases completes d’aquest sorteig es poden consultar en aquest document.

Des dels #FSP2023 us animem a participar en diversos festivals, emplenar el vostre passaport i optar a guanyar algun dels premis, tots ells directament relacionats amb el senderisme.