En l’edició d’enguany dels Festivals de Senderisme dels Pirineus, fer fotos pot tenir premi. Del 14 de maig al 24 d’octubre us convidem a compartir a Instagram les vostres fotografies d’algun dels 13 festivals d’enguany i a etiquetar-les amb el hashtag #FSP2021.

Podeu participar amb totes les fotografies que vulgueu (i de més d’un festival), sempre que les publiqueu dins de les dates de cada concurs i que se cenyeixin a les bases publicades a la nostra web.

El primer concurs fotogràfic començarà el 14 de maig coincidint amb l’inici del primer Festival, el #CaminaelBergueda, i finalitzarà el 31 de juliol un cop acabi el Festival Vall Fosca-Pirineus.

El segon concurs s’iniciarà el 23 d’agost en ocasió del Festival #ValdAranWalkingFestival i conclourà el 24 d’octubre, pocs dies després de la clausura del Festival #TrekValldeBoi, l’últim dels festivals programats.

Hi haurà dues fotografies premiades (una per a cada concurs), i els/les persones guanyadores gaudiran d’una experiència guiada de senderisme al Pallars Jussà per a dues persones amb dinar pallarès, tren des de Lleida i una nit d’hotel inclosa.

El jurat, integrat pel coordinador dels Festivals de Senderisme dels Pirineus, el director de l’Institut per al Desenvolupament i la Promoció de l’Alt Pirineu i Aran (IDAPA) i un/a fotògraf/a professional, valorarà l’originalitat, la qualitat artística de la fotografia i el significat de la imatge en relació als Festivals de Senderisme dels Pirineus.

Durant la primera quinzena d’agost i la primera quinzena de novembre es publicarà al nostre perfil d’instagram (@fsendpirineus) la fotografia guanyadora de cada concurs perquè el seu autor/a es posi en contacte amb l’organització a través d’un correu electrònic.

Podeu consultar les bases en aquest enllaç.

Molta sort i bones fotos!