Arran de la pandèmia de la COVID-19, els Festivals de Senderisme dels Pirineus (FSP) ens hem vist obligats a adaptar-nos a les restriccions sanitàries canviants. En les nostres decisions, sempre hem prioritzat el benestar dels participants, els guies i els productors alimentaris; és per això que hem seguit les recomanacions establertes pels ens competents.

En l’edició dels FSP d’aquest 2021, el primer festival serà del 14 al 16 de maig al Berguedà i el darrer serà del 9 al 12 d’octubre a la Vall de Boí. Durant aquests sis mesos que s’aniran celebrant els festivals, poden haver-hi canvis de normativa que afectin aquests esdeveniments. Per aquesta raó, us volem transmetre els criteris següents que aplicarem en tots els festivals:

  • Tots els festivals seguiran les normes sanitàries vigents en el moment de la celebració de l’esdeveniment.
  • Durant les activitats es compliran les normatives de seguretat. De fet, moltes de les activitats tenen lloc al medi natural, on es fàcil complir les distàncies de seguretat. L’ús de la mascareta només serà necessari quan la distància de seguretat sigui menor a 2 metres.
  • En el cas que les normatives no permetin dur a terme el festival o algunes de les seves activitats, s’intentarà canviar de dates. En el cas que aquest canvi sigui inviable, es retornaran els diners abonats per les inscripcions, sempre que sigui possible.
  • Es prioritzarà el pagament telemàtic de les activitats; en cas contrari, es recomana portar l’import exacte per al seu pagament en efectiu.

Com a possibles participants als #FSP2021, us demanem que:

  • Feu les consultes i/o la contractació de les activitats telemàticament, sempre que sigui possible.
  • Eviteu de participar en qualsevol activitat si heu estat en contacte amb alguna persona positiva de COVID-19 recentment (10 dies abans) i/o si teniu símptomes compatibles amb la COVID-19.
  • Durant les activitats dels festivals, no intercanvieu o compartiu material, menjar o beguda amb la resta de participants que no siguin de la vostra bombolla de convivència.

Desitgem que aquesta edició dels Festivals de Senderisme dels Pirineus sigui un èxit i, sobretot, que puguem gaudir-ne amb salut i seguretat.