VAL D’ARAN WALKING & SUMMIT FESTIVAL

motiva.cat

VAL D’ARAN WALKING & SUMMIT FESTIVAL

motiva.cat

VAL D’ARAN WALKING & SUMMIT FESTIVAL

motiva.cat

La Val d’Aran encercla llocs inèdits que només poden ser descoberts a peu. El Val d’Aran Walking & Summit Festival proposa descobrir alguns d’aquests indrets en una setmana repleta d’activitats.

Es recorren paisatges de gran bellesa, com els del sender GR11 en ple Parc Nacional d’Aigüestortes i Estany de Sant Maurici. Cal destacar també la singularitat de la travessa dels llacs de Liat, a la Vall de Varrados, per la seva història minera. Com a activitats complementàries, hi haurà tallers de plantes medicinals, una festa del foc i una observació astronòmica.

Només queden

Day(s)

:

Hour(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Val d’Aran

19-25 de juny de 2023

Tota la setmana d’activitats sense amb allotjament té un cost de 200 € (110 € per als joves d’entre 14 i 17 anys). Amb allotjament, el preu és de 390 €. També es poden fer reserves a la carta en funció dels dies a contractar.

#valdaranwalkingfestival

ACTIVITATS DESTACADES

Travessa del Pont d’Arròs a Bossòst per l’antic camí que comunicava els pobles de la Val d’Aran

Ruta per la Vall de Varrados, passant pel territori miner del llac de Liat, els llacs d’Armeros i la collada de Varrados

Caminada en ple Parc Nacional, seguint el sender GR11 en direcció al Port de Ratera

ACTIVITATS PARAL·LELES

Tallers de plantes medicinals

La festa del foc

Observació astronòmica

EL TERRITORI DEL FESTIVAL

Organitzador      

Si tens qualsevol dubte, pots contactar directament amb l’organitzador del Festival trucant als telèfons 973 642 444 i 616 335 691, o a través del formulari següent: