Política de privadesa

Qui som?

El web https://festivalssenderismepirineus.cat és gestionat per l’Institut per al Desenvolupament i la Promoció de l’Alt Pirineu i Aran (IDAPA, Passatge Alzina, 3, 25700, La Seu d’Urgell) i té com a objectiu la promoció dels Festivals de Senderisme dels Pirineus. Ens pots contactar a través del següent correu electrònic info@festivalssenderismepirineus.cat. 

Quines dades personal recollim i per què?

Formularis de contacte 

Quan els visitants contacten amb cada un dels festivals o amb nosaltres a través dels formularis de contacte, recopilem les dades que es mostren al formulari així com la IP visitant i la cadena d’agents de l’usuari del navegador per tal d’ajustar a la detecció d’spam. 

Newsletter

Els Festivals de Senderisme dels Pirineus utilitza el servei d’enviament de newsletters (butlletins de correu electrònic) de Mailchimp, empresa ubicada als EUA, que emmagatzema les dades de correu electrònic, el nom i l’acceptació de subscripció. Pots anul·lar en qualsevol moment la subscripció al butlletí mitjançant l’enllaç específic situat a cada correu que rebis. 

Quins drets tens sobre les teves dades?

Si t’has donat d’alta a la nostra newsletter, pots sol·licitar en qualsevol moment que eliminem les dades que tinguem sobre tu.