Festivals de Senderisme dels Pirineus 2019

Calendari

4-5 de juliol de 2020 (NOVA DATA)

Festival Camina el Berguedà

Festival Camina el Berguedà

El Berguedà compta amb una xarxa de camins històrics amb prop de 2.000 km. que uneixen els pobles de la comarca. Aquests antics camins, la majoria d’origen medieval, conviden el caminant a fer un viatge en el temps i evocar, per exemple, l’exili càtar dels “bons homes”.

30 juliol - 2 agost de 2020 (NOVA DATA)

Festival de Senderisme Vall Fosca – Pirineus

Festival de Senderisme Vall Fosca – Pirineus

La Vall Fosca, al nord del Pallars Jussà, ens il·lumina amb la seva trentena d’estanys i uns cims imponents de quasi 3.000 metres. També és una de les portes d’entrada al Parc Nacional d’Aigüestortes i Estany de Sant Maurici, al qual s’hi accedeix còmodament amb un telefèric.

24-30 d'agost de 2020(NOVA DATA)

Val d’Aran Walking Festival

Val d’Aran Walking Festival

La Val d’Aran, sovint coneguda només per l’oferta d’esquí, és un paradís per al senderisme, amb més de 300 km de camins senyalitzats. El paisatge d’alta muntanya pirinenca es combina amb una riquesa cultural de primer nivell i una gastronomia singular i deliciosa.

25-27 de setembre de 2020

Alt Empordà Sea Walking

Alt Empordà Sea Walking

A l’Empordà, els Pirineus es troben amb el mar. Les Alberes i la Serra de Rodes són els primers territoris que veu el sol quan surt i uns espais magnífics per practicar el senderisme per la bellesa escènica dels seus paisatges, molts d’ells protegits, i per l’extensa xarxa de camins.

2-4 d'octubre de 2020 (NOVA DATA)

Lo Festival de Senderisme de la Conca Dellà

Lo Festival de Senderisme de la Conca Dellà

La Conca Dellà, al Pallars Jussà, és un territori prepirinenc que forma part de la gran Conca de Tremp i que destaca per la seva autenticitat, amb una cultura mil.lenària i una geologia reconeguda a escala mundial per la UNESCO (Geoparc Orígens).

2-4 d'octubre de 2020 (NOVA DATA)

Garrotxa Volcanic Walking

Garrotxa Volcanic Walking

La Garrotxa és terra de volcans i colades de lava, pobles de postal, boscos encisadors, paisatges rurals i una gastronomia exquisida. Passejades tranquil.les pel Parc Natural de la Zona Volcànica es combinen amb rutes més exigents pels terrenys agrestes de l’Alta Garrotxa.

10-12 d’octubre de 2020

Vall de Boí Trek Festival

Vall de Boí Trek Festival

La de Boí és una de les valls pirinenques amb més història, amb les esglésies romàniques patrimoni de la Humanitat com a tret distintiu. A més, la vall és un dels accessos principals al Parc Nacional d’Aigüestortes i Estany de Sant Maurici.

16-18 d’octubre de 2020

Ripollès Discovery Walking

Ripollès Discovery Walking

El Ripollès és una comarca on descobrir la petjada de la cultura mil.lenària, amb monestirs, esglésies romàniques o barraques de pastors. A les valls de Ribes i Camprodon, el Parc Natural de les Capçaleres del Ter i del Freser protegeix paratges naturals de gran valor.

4-7 de juny de 2020CANCEL·LAT

Cerdanya Happy Walking (CANCEL·LAT)

Cerdanya Happy Walking (CANCEL·LAT)

La Cerdanya és una comarca que no necessita presentacions, però que encara pot sorprendre amb alguns dels seus nombrosos encants. Els senderistes hi trobaran una xarxa de camins molt extensa i un clima agradable per caminar.

13-14 de juny de 2020 (CANCEL·LAT)

Festival de senderisme Àreu-Pica d’Estats (CANCEL·LAT)

Festival de senderisme Àreu-Pica d’Estats (CANCEL·LAT)

El petit poble d’Àreu, a la vall Ferrera, és el centre neuràlgic d’aquest festival, el més local dels que s’organitzen. El cim més alt de Catalunya, la Pica d’Estats, és el magnífic teló de fons de les rutes a peu, totes dins el Parc Natural de l’Alt Pirineu.

19-21 de juny de 2020(CANCEL·LAT)

Alinyà, muntanya de camins (CANCEL·LAT)

Alinyà, muntanya de camins (CANCEL·LAT)

La muntanya d’Alinyà, en ple Prepirineu, és un escenari grandiós, feréstec i d’una riquesa ecològica excepcional, amb els voltors com a símbol. Es tracta de la finca privada més gran de Catalunya i tot un referent en projectes de conservació de la natura.

MAPA DE TOTS ELS FESTIVALS

Per obtenir més informació d’algun altre festival, clica a sobre el seu nom