Festivals de Senderisme dels Pirineus 2019

Calendari

18-19 de maig de 2019

Lo Festival de Senderisme de la Conca Dellà

Lo Festival de Senderisme de la Conca Dellà

La Conca Dellà, al Pallars Jussà, és un territori prepirinenc que forma part de la gran Conca de Tremp i que destaca per la seva autenticitat, amb una cultura mil·lenària i una geologia reconeguda per la UNESCO (geoparc). Aquest 2019 s’hi organitza, per primer cop, un festival de senderisme.

31 de maig i 1-2 de juny de 2019

Garrotxa Volcanic Walking

Garrotxa Volcanic Walking

La Garrotxa és terra de volcans, pobles de postal, boscos encisadors, allotjaments encantadors i una gastronomia exquisida. Passejades tranquil·les es combinen amb rutes exigents pels terrenys agrestes de l’Alta Garrotxa. Enguany, s’hi organitza, per primer cop, un festival de senderisme.

6-9 de juny de 2019

Cerdanya Happy Walking

Cerdanya Happy Walking

La Cerdanya és una comarca que no necessita presentacions, però que encara pot sorprendre amb alguns dels seus nombrosos encants. Els senderistes hi trobaran una xarxa de camins molt extensa i un clima agradable per caminar.

8-9 de juny de 2019

Festival de senderisme Àreu-Pica d’Estats

Festival de senderisme Àreu-Pica d’Estats

El petit poble d’Àreu, a la vall Ferrera, és el centre neuràlgic d’aquest festival, el més local dels que s’organitzen. El cim més alt de Catalunya, la Pica d’Estats, és el magnífic teló de fons de les rutes a peu, totes dins el Parc Natural de l’Alt Pirineu.

14-16 de juny de 2019

Alinyà, muntanya de camins

Alinyà, muntanya de camins

La muntanya d’Alinyà, en ple Prepirineu, és un escenari grandiós, feréstec i d’una riquesa ecològica excepcional, amb els voltors com a símbol. Es tracta de la finca privada més gran de Catalunya i tot un referent en conservació de la natura.

28-30 de juny de 2019

Ripollès Discovery Walking

Ripollès Discovery Walking

El Ripollès és una comarca on descobrir la petjada de la cultura mil·lenària, amb monestirs, esglésies romàniques o barraques de pastors. A les valls de Ribes i Camprodon, el Parc Natural de les Capçaleres del Ter i del Freser protegeix paratges naturals de gran valor.

1-7 de juliol de 2019

Val d’Aran Walking Festival

Val d’Aran Walking Festival

La Val d’Aran, sovint coneguda només per l’oferta d’esquí, és un paradís per al senderisme, amb més de 300 km de camins senyalitzats. El paisatge d’alta muntanya pirinenca es combina amb una riquesa cultural de primer nivell i una gastronomia singular i deliciosa.

11-14 de juliol de 2019

Festival de Senderisme Vall Fosca – Pirineus

Festival de Senderisme Vall Fosca – Pirineus

La vall Fosca, al nord del Pallars Jussà, ens il·lumina amb la seva trentena d’estanys i uns cims imponents de quasi 3.000 metres. També és una de les portes d’entrada al Parc Nacional d’Aigüestortes i Estany de Sant Maurici, al qual s’hi accedeix còmodament amb un telefèric.

27-29 de setembre de 2019

Alt Empordà Sea Walking

Alt Empordà Sea Walking

A l’Empordà, els Pirineus es troben amb el mar. Les Alberes i la Serra de Rodes són els primers territoris que veu el sol quan surt i uns espais magnífics per practicar el senderisme per la bellesa escènica dels seus paisatges, molts d’ells protegits, i per l’extensa xarxa de camins.

11-13 d’octubre de 2019

Vall de Boí Trek Festival

Vall de Boí Trek Festival

La de Boí és una de les valls pirinenques amb més història, amb les esglésies romàniques patrimoni de la Humanitat com a tret distintiu. A més, la vall és un dels accessos principals al Parc Nacional d’Aigüestortes i Estany de Sant Maurici.

17-20 d’octubre de 2019

Festivalls de l’Alt Pirineu

Festivalls de l’Alt Pirineu

El parc natural més extens del país, el de l’Alt Pirineu, acull al Pallars Sobirà un gran nombre de valls que destaquen per uns paisatges bucòlics, una activitat ramadera viva i uns pobles de postal. I a les parts elevades, l’alta muntanya es mostra amb tota la seva grandesa.

MAPA DE TOTS ELS FESTIVALS

Per obtenir més informació d’algun altre festival, clica a sobre el seu nom